Suporteri stelişti: Declaraţiile lui Borcea, o strategie pusă la cale împreună cu Becali

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, Marius Nicolau, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, are o strategie împreună cu Gigi Becali prin care să-i ţină departe de stadion pe fanii stelişti din Peluza Sud.

23 afișări
Imaginea articolului Suporteri stelişti: Declaraţiile lui Borcea, o strategie pusă la cale împreună cu Becali

Suporteri stelişti: Declaraţiile lui Borcea, o strategie pusă la cale împreună cu Becali (Imagine: Bogdan Dincă/Mediafax Foto)

"E clar pentru toată lumea ce se încearcă prin declaraţiile astea. Se încearcă ţinerea departe a suporterilor din Peluza Sud de stadion şi practic oprirea contestărilor la adresa patronului. Se ştie oricum prietenia dintre Borcea şi Becali şi e clar că prin declaraţille astea e o strategie, vor să se asigure de faptul că nu va fi contestat patronul la acest meci", a spus Marius Nicolau.

Un reprezentant al suporterilor stelişti de la Peluza Sud a stadionului Steaua, care a dorit să rămână anonim, consideră că declaraţiile preşedintelui executiv al FC Dinamo nu fac decât să creeze tensiune între suporteri. "Niciun suporter stelist nu ar intra pe acel stadion ca să îi dea foc. Mai ales acum, ţinând cont de «războiul» Peluzei Sud cu Gigi Becali. Nimeni nu are interesul să intre pe stadion şi să dea foc. Cred că sunt declaraţii care vor să provoace tensiune între stelişti şi dinamovişti", a spus acesta.

Marius Nicolau a menţionat că AISS nu a primit niciun bilet pentru meciul din deplasare cu Dinamo iar membrii organizaţiei nu vor încerca să pătrundă pe stadion.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că suporterii Stelei vor să se răzbune pe patronul grupării din Ghencea, Gigi Becali, şi vor încerca să dea foc peluzei rezervate oaspeţilor de pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici