Suporterii au aşteptat de la ora 4:30 deschiderea caselor de bilete la Constanţa

Suporterii echipei naţionale a României au aşteptat de la ora 4:30, miercuri dimineaţă, deschiderea caselor de bilete pentru meciul "tricolorilor" în compania reprezentativei Serbiei, partidă contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

14 afișări
Imaginea articolului Suporterii au aşteptat de la ora 4:30 deschiderea caselor de bilete la Constanţa

Echipa naţională a României, la antrenament pe stadionul "Farul" Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Cele cinci case de bilete de la stadionul "Farul" s-au deschis de la ora 10.00, aproximativ o mie de suporteri aşteptând să-şi achiziţioneze biletele pentru partida România - Serbia.

La casele de bilete de la stadionul "Farul" s-au pus în vânzare aproximativ 8.000 de bilete.

România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, de la ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici