Suporterii au protestat faţă de demiterea lui Dusan Uhrin

Circa 300 de suporteri ai echipei FC Timişoara au fost prezenţi, miercuri, la Stadionul Dan Păltinişanu, unde au protestat faţă de demiterea tehnicianului Dusan Uhrin, după ce în cursul nopţii mai mulţi fani au scris pe zidurile arenei mesaje împotriva preşedintelui clubului, Marian Iancu.

43 afișări
Imaginea articolului Suporterii au protestat faţă de demiterea lui Dusan Uhrin

Suporterii au protestat faţă de demiterea lui Dusan Uhrin (Imagine: Mediafax Foto)

Suporterii s-au adunat în faţa vestiarelor, iar părerile acestora au fost împărţite, fiind şi fani care au fost de acord cu decizia lui Iancu de a-l da afară pe antrenorul ceh, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Majoritatea fanilor doreşte rămânerea antrenorului. Ei au scandat minute în şir numele lui Duşan Uhrin, prezent la stadion, în timp ce jucătorii efectuau antrenamentul la sala de forţă.

În cursul nopţii, mai mulţi suporteri ai grupării timişorene au scris cu vopsea pe zidurile Stadionului Dan Păltinişanu mai multe mesaje de susţinere a tehnicianul ceh şi împotriva lui Iancu: "Duşane te susţinem", "Aici e Timişoara", "Vine Ignatul!", "Poli suntem noi!", "Iancu, pleacă de la Poli!", "Timişoara te urăşte!" şi "Iancu eşti o mizerie!".

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr. va părăsi funcţia de antrenor principal al formaţiei bănăţene, fără a preciza motivul demiterii tehnicianului.

Citeşte şi:

Iancu: Dusan Uhrin jr pleacă de la FC Timişoara

Uhrin jr.: Aş vrea să continui la FC Timişoara

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici