Suporterii dinamovişti s-au luat la bătaie între ei

Suporterii echipei Dinamo Bucureşti de la Peluza Cătălin Hâldan s-au luat la bătaie între ei, miercuri seară, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, din etapa a XXIX-a a Ligii I.

305 afișări
Imaginea articolului Suporterii dinamovişti s-au luat la bătaie între ei

Suporterii dinamovişti s-au luat la bătaie între ei (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

Câteva zeci suporteri de la PCH s-au luat la bătaie între ei, au rupt scaune şi au aruncat cu ele.

Jandarmeria a intervenit şi a evacuat grupurile care au produs scandalul.

Aproximativ 70 de suporteri sunt ţinuţi de jandarmi pe terenul sintetic din spatele peluzei.

"Sunt reţinuţi aproximativ 70 de suporteri. Ei au fost duşi pe terenul sintetic din spatele peluzei. Vor fi identificaţi după probele video din timpul incidentului şi vor fi duşi la secţia de poliţie", a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Unul dintre suporterii reţinuţi a scos o legitimaţie şi spunea că este jandarm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici