Suporterii echipei Farul au cerut plecarea lui Ion Marin

Un grup de aproximativ 50 de persoane au protestat, duminică, în faţa clubului Farul, împotriva antrenorului Ion Marin, solicitând conducerii clubului demiterea acestuia, precum şi plecarea tehnicianului din Constanţa.

14 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Farul au cerut plecarea lui Ion Marin

Suporterii echipei Farul au cerut plecarea lui Ion Marin (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul galeriei echipei Farul Constanţa, Sorin Mihăilescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Ion Marin nu trebuie să mai fie păstrat în nicio funcţie în cadrul clubului.

"Suntem conştienţi că Farul nu poate deveni campioană a României şi nici să ocupe un loc de cupă europeană, dar vrem să vedem că se munceşte pe teren, că se joacă cu determinare. Ne deranjează trecutul dinamovist al lui Ion Marin şi faptul că indiferent de situaţia echipei, el a rămas în club fie ca preşedinte, fie ca director tehnic. I s-a dat prea multă încredere, a trecut pe linie moartă jucători care au zece ani la club, cum ar fi Ion Barbu, şi a minţit că el ne dă bani pentru deplasări. Atunci când s-a ocupat de transferuri, a plecat în Nigeria să aducă jucători tineri şi talentaţi şi a adus nişte bananieri, fără nicio valoare, care-şi dau cu stângul în dreptul", a spus Mihăilescu.

Sorin Mihăilescu susţine că în cazul în care Ion Marin va rămâne la echipă până la meciul cu Steaua, fanii vor protesta în faţa casei tehnicianului.

"Este ultimul avertisment pentru jucători, pentru că noi murim de nervi şi ei de nepăsare. Dacă va continua să rămână la echipă şi la meciul cu Steaua, vom protesta în faţa casei lui până va pleca definitiv din Constanţa", a precizat şeful suporterilor constănţeni.

De asemenea, Mihăilescu a cerut conducerii clubului să acorde o şansă celorlalţi tehncieni de la Farul.

"Să li se dea şanse şi antrenorilor din Constanţa, de la club, şi să nu mai facă experimente cu tehnicienii din Bucureşti. La club sunt anterenori precum Mănăilă, Antonescu, Petcu şi Constantinescu, dar chiar şi Hagi ar merita acest lucru. Chiar dacă jucăm în Liga a II-a, dar numai să vedem că se munceşte şi se joacă cu determinare", a încheiat liderul galeriei Farul.

Fanii constănţeni i-au cerut antrenorului secund, Cristian Cămui, să îi cheme pe jucători pentru a discuta cu aceştia despre situaţia echipei şi au scandat "Marş la Dinamo" şi "Ole, ole, ole, ole, Marin pleacă din Constanţa". Suporterii au discutat cu jucătorii aproximativ 45 de minute.

Echipa Farul Constanţa a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici