Suporterii echipei MBK Veszprem au vizitat mormântul lui Marian Cozma

Suporterii echipei ungare de handbal masculin MBK Veszprem au vizitat, duminică, mormântul lui Marian Cozma, înaintea partidei pe care formaţia lor o va disputa la Buzău, împotriva campioanei României, HCM Constanţa.

49 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei MBK Veszprem au vizitat mormântul lui Marian Cozma

Suporterii echipei MBK Veszprem au vizitat mormântul lui Marian Cozma (Imagine din arhivă; Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Cei 70 de suporteri din Veszprem au ajuns cu un autocar şi un microbuz, în jurul orei 12.00, la cimitirul Pipera, unde este înmormântat fostul handbalist ai echipei lor. Ei au depus flori, coroane şi lumânări la mormântul lui Cozma.

"Marian era prietenul nostru, era unul dintre noi. A fost foarte apropiat de suporteri. Suntem bucuroşi că am putut să-l vizităm pe Marian", a spus o suporteră a echipei din Veszprem.

Apoi, ungurii au pornit spre Buzău, unde, la ora 16.15, va începe jocul HCM Constanţa - MBK Veszprem, din manşa întâi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesici, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici