Suporterii lui Dinamo vor să cumpere clubul după ce trece epidemia de coronavirus: "Dinamo nu e subiect de cacealma"

  • Peluza "Cătălin Hîldan" a anunţat că vrea să preia clubul Dinamo "în condiţii normale"
  • PCH a iniţiat proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" şi a strâns până acum peste 100.000 de euro pentru a salva clubul din Ştefan cel Mare
  • Ionuţ Negoiţă este hotărât să vândă clubul Dinamo
118 afișări
Imaginea articolului Suporterii lui Dinamo vor să cumpere clubul după ce trece epidemia de coronavirus: "Dinamo nu e subiect de cacealma"

Suporterii lui Dinamo vor să cumpere clubul după ce trece epidemia de coronavirus: "Dinamo nu e subiect de cacealma"

Peluza "Cătălin Hîldan", care a iniţiat proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat marţi, 21 aprilie, că vrea să preia clubul de la omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, dar în "condiţii normale". Criza provocată de epidemia de coronavirus îi împiedică pe suporterii "alb-roşilor" să realizeze acum tot şi-au propus, însă susţin că vor depune toate eforturile pentru ca "Dinamo să continue să existe". 

PCH a strâns până acum peste 100.000 de euro. 

Comunicat Board Program DDB - Peluza Cătălin Hîldan:

"În urma scrisorii publice prin care acţionarul majoritar al Clubului Dinamo 1948 îşi exprimă intenţia de a vinde pachetul majoritar de acţiuni, împreună cu drepturile şi obligaţiile clubului,

Având în vedere că scrisoarea este adresată Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan;

Având în vedere că suntem deja acţionari ai Clubului Dinamo 1948, cu 10,06% din acţiuni;

Având în vedere că suntem singurul partener al lui Dinamo care a făcut ceva concret în ultima perioadă pentru a ajuta clubul să supravieţuiască;

Având în vedere că actualul proprietar a oprit orice formă de finanţare a clubului,

PRECIZĂM URMĂTOARELE:

Aşa cum niciodată nu am lăsat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem să privim cu indiferenţă cum clubul pe care îl iubim se îndreaptă catre faliment şi către dispariţie.

Prin acţiunile noastre am reuşit să ţinem clubul în viaţă, atât prin achitarea restanţelor salariale către jucători, cât şi prin strângerea de fonduri necesare obţinerii licenţei pentru Liga 1.

Suntem conştienţi că avem o obligaţie faţă de toţi suporterii dinamovişti, fără nicio excepţie, de a face tot ce ne stă în putinţă pentru ca Dinamo să continue să existe.

Suntem conştienţi că avem o datorie morală faţă de Dinamo şi faţă de cei aproape 5000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. Totuşi, nu putem fi "strânşi cu uşa" să acceptăm preluarea în condiţiile sociale existente la nivel mondial care afectează şi fotbalul. Blocarea campionatelor pe o perioadă nedeterminată, restricţii, etc. DINAMO NU ESTE SUBIECT DE CACEALMA.

Aşa cum am anunţat încă de la lansarea Programului DDB, scopul bine definit al acţiunilor noastre este deblocarea impasului financiar şi ridicarea UNUI MARE DINAMO al suporterilor.

De aceea, NE-AM EXPRIMAT INTENŢIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIŢII NORMALE.

Printre membrii care susţin Programul DDB, avem profesionişti în toate domeniile necesare de activitate.

În acelaşi timp, trebuie să afirmăm că întotdeauna vom fi dispuşi să facem loc unui investitor puternic, pe care îl aşteptăm alături de Dinamo şi alături de cei mai creativi suporteri.

Suntem conştienţi că un astfel de angajament implică un efort deosebit de mare, că acest lucru nu va fi uşor, mai ales acum, când suntem la începutul unei perioade de recesiune economică.

Dar suntem convinşi că suporterii ne vor asigura de sprijinul lor prin aderarea la acest proiect. O echipa de fotbal trăieşte pentru şi prin suporteri, iar suporterii lui Dinamo au demonstrat până acum că vor susţine echipa şi vor pune umarul la succesele viitoare".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici