Suporterii nemţi şi spanioli au început să sosească la Viena

Suporterii naţionalei Germaniei şi cei ai selecţionatei Spaniei au început să sosească la Viena, pentru finala Campionatului European, din această seară, de la ora 21.45, de pe stadionul Ernst Happel.

13 afișări
Imaginea articolului Suporterii nemţi şi spanioli au început să sosească la Viena

Suporterii nemţi şi spanioli au început să sosească la Viena (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Primele avioane, venind în special de la Madrid, au aterizat pe pistele aeroportului din Viena. În cursul zilei de astăzi sunt aşteptate 35 de zboruri speciale care să aducă aproximativ 15.000 de suporteri spanioli în capitala Austriei. Fanii naţionalei antrenate de Joachim Low, a căror prezenţă este estimată la 40.000 de persoane, au ajuns la Viena, aflată la doar câteva sute de kilometri de graniţă cu Germania, cu trenul sau cu maşina.

Finala Euro-2008, între reprezentativa Spaniei şi selecţionata Germaniei va începe la ora 21.45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici