Suporterii Stelei au încercat să pătrundă în sectorul fanilor Petrolului

Suporterii echipei Steaua Bucureşti au dărâmat gardurile protectoare şi au încercat să pătrundă în sectorul fanilor formaţiei Petrolului Ploieşti, în minutul 2 al partidei din etapa a XXIX-a a Ligii I, care se dispută pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

174 afișări
Imaginea articolului Suporterii Stelei au încercat să pătrundă în sectorul fanilor Petrolului

Suporterii Stelei au încercat să pătrundă în sectorul fanilor Petrolului (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Fanii Petrolului au primit bilete într-un sector din Peluza Sud, acolo unde se află şi suporteri stelişti.

Jandarmii au intervenit imediat, au restabilit ordinea şi au rămas în peluză.

Şi meciul tur dintre cele două echipe a fost marcat de incidente, însă mai grave. La partida de la Ploieşti, un suporter al echipei Petrolul a intrat pe teren în minutul 41, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz. Mai mulţi jucători ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a pătruns pe teren, în încercarea de a-l imobiliza. După ce forţele de ordine au calmat spiritele şi l-au reţinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucători stelişti, pe Martinovici şi pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploieştean. Meciul a fost reluat, dar în scurt timp o petardă aruncată din tribune l-a rănit pe portarul stelist Tătăruşanu, care intrase în locul lui Stanca. După acest nou incident, arbitrul a decis oprirea partidei. George Galamaz a fost diagnosticat cu o fractură de os zigomatic.

Steaua Bucureşti a câştigat meciul tur cu Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-0 la "masa verde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici