Suporterii stelişti nu doresc să discute cu Becali până când acesta nu-şi va cere scuze public

Suporterii FC Steaua au anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul lor, fcsteaua.ro, că nu se pune problema unei întâlniri cu finanţatorul Gigi Becali până când acesta nu îşi va cere scuze publice fanilor stelişti.

2 afișări

Reprezentanţii Peluzei Nord (PN), Peluzei Sud (PS), Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS) şi ai Tribunei a II-a (T2) au avut, luni seară, la stadionul din Bulevardul Ghencea, o întâlnire cu preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală. La întâlnire nu a participat finanţatorul stelist Gigi Becali.

"În urma acestei întâlniri, s-a stabilit de comun acord că nu se pune problema unei întâlniri a suporterilor cu patronul Stelei, până în momentul în care acesta nu-şi va cere scuze public, faţă de absolut toţi fanii roş-albaştri, indiferent de grupare, de oraş sau orice altceva", se arată în comunicat.

Suporterii Stelei îi mulţumesc lui Argăseală "pentru disponibilitatea arătată pentru a rezolva şi alte probleme organizatorice care ţin de suporteri" şi care "nu pot avea o finalitate până în momentul în care nu se va rezolva într-un fel sau altul acest conflict".

Semnatarii comunicatului, PN, PS, AISS şi T2, precizează că nu suporterii Stelei sunt cei care au declanşat acest conflict şi că aceştia sunt dispuşi oricând să găsească o soluţie pentru ca echipa să nu aibă de suferit.

Finanţatorul Gigi Becali i-a invitat săptămâna trecută pe fanii Stelei la o discuţie la biroul său din Aleea Alexandru nr. 1, însă aceasta nu a mai avut loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici