Suporterul care l-a lovit pe fotbalistul Galamaz, deferit justiţiei

Suporterul care, drogat fiind, l-a lovit în timpul unui meci pe fotbalistul George Galamaz a fost deferit justiţiei de către procurorii DIICOT, Dragoş Enache urmând a fi judecat în stare de arest preventiv.

327 afișări
Imaginea articolului Suporterul care l-a lovit pe fotbalistul Galamaz, deferit justiţiei

Suporterul care l-a lovit pe fotbalistul Galamaz, deferit justiţiei

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Dragos Petruţ Enache, în vârstă de 25 de ani, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, deţinere de droguri de mare risc pentru consumul propriu şi lovire sau alte violenţe.

Potrivit DIICOT, în 30 octombrie 2011, în incinta Stadionului "Ilie Oană" din municipiul Ploieşti, în timpul meciului oficial Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, Dragos Petruţ Enache, care anterior consumase ecstasy - drog de mare risc, a pătruns pe gazon şi l-a lovit cu pumnul, în zona feţei, pe unul dintre jucătorii echipei FC Steaua, partea vătămată George Daniel Galamaz suferind leziuni pentru a căror vindecare a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Jucătorul a fost în imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea celor 14.000 de spectatori.

Urmare acestui incident, din cauza violenţei cu care s-a manifestat inculpatul, s-a creat panică în rândul suporterilor, fiind tulburate grav liniştea şi ordinea publică.

Tribunalului Prahova se va pronunţa asupra vinovăţiei tânărului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici