Surorile Williams sunt indisponibile pentru semifinala Fed Cup cu Rusia

Surorile Venus şi Serena Williams sunt indisponibile pentru întâlnirea de Fed Cup dintre Statele Unite ale Americii şi Rusia, programată în acest week-end, la Birmingham, Alabama, în semifinalele competiţiei.

8 afișări
Imaginea articolului Surorile Williams sunt indisponibile pentru semifinala Fed Cup cu Rusia

Surorile Williams sunt indisponibile pentru semifinala Fed Cup cu Rusia (Imagine:Mediafax Mediafax Foto)

Căpitanul echipei americane, Mary Joe Fernandez, a anunţat, miercuri, că Venus Williams are probleme la genunchi şi nu a reuşit să se antreneze, miercuri.

Sora lui Venus, Serena Williams, este indisponibilă din luna februarie, când a suferit o accidentare la genunchiul stâng.

Din echipa SUA care va juca împotriva Rusiei fac parte Melanie Oudin, Bethanie Mattek-Sands şi Liezel Huber. A patra componentă va fi aleasă dintre Sloane Stephens şi Christina McHale.

Rusia este, de asemenea, privată de mai multe vedete în acest an, doar una din primele şapte clasate în ierarhia mondială răspunzând la apel: Elena Dementieva. Alături de Dementieva, din echipa de Fed Cup a Rusiei mai fac parte Anastasia Pavliucenkova, Ekaterina Makarova şi Alexandra Kudriavţeva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici