Surpriză de proporţii. FCSB-Slovan Liberec chiar se joacă. Becali primeşte 4 jucători de la Astra doar pentru acest meci

  • FCSB va disputa joi un meci important cu Slovan Liberec contând pentru preliminariile Europa League
  • FCSB reuşeşte însă o mutare de ultimă oră, aducând patru fotbalişti de la Astra Giurgiu
  • FCSB şi Astra nu sunt la primele transferuri între cele două echipe
1205 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii. FCSB-Slovan Liberec chiar se joacă. Becali primeşte 4 jucători de la Astra doar pentru acest meci

Surpriză de proporţii. FCSB-Slovan Liberec chiar se joacă. Becali primeşte 4 jucători de la Astra doar pentru acest meci

FCSB va disputa joi un meci important cu Slovan Liberec contând pentru preliminariile Europa League. Partida era pusă sub semnul întrebării, roş-albaştrii având lotul descompletat din cauza epidemiei de COVID 19.

Se punea problema amânării partidei sau în caz contrar FCSB risca o înfrângere la scor având pe lista UEFA 4 portari şi doar 9 jucători de câmp.

FCSB reuşeşte însă o mutare de ultimă oră, aducând patru fotbalişti de la Astra Giurgiu, echipa lui Ioan Niculaie. 

Aceştia ar fi, conform DigiSport, David Bruno, fundaş dreapta 28 ani, Daniel Graovac fundaş central 27 de ani, Constantin Dima, 21 de ani, fundaş central şi Valentin Gheorghe, 23 de ani, mijlocaş ofensiv.

FCSB şi Astra nu sunt la primele transferuri între cele două echipe dar elementul inedit este că cei 4 au fost transferaţi doar pentru meciul cu Slovan Liberec. Ei ar urma să primească contract pe un an apoi se pot întoarce la Astra sub formă de împrumut sau transfer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici