Surpriză în Ligue 1 - Olympique Marseille a clacat în faţa lanternei roşii Nîmes

După ce a pierdut miercuri finala Supercupei Franţei, învinsă de PSG, Olympique Marseille a cedat sâmbătă seara pe teren propriu în faţa ultimei clasate Nîmes (1-2), după ce a ratat un penalty în prima repriză.

115 afișări
Imaginea articolului Surpriză în Ligue 1 - Olympique Marseille a clacat în faţa lanternei roşii Nîmes

Confruntarea din Ligue 1 dintre Olympique Marseille şi Nîmes trebuia să fie o formalitate pentru gazde.

Nîmes nu mai câştigase un meci din luna noiembrie, şi avea doar 3 victorii în 19 meciuri.

Elevii portughezului Villas-Boas au ratat nepermis de mult în prima repriză, culminând cu irosirea unui penalty în minutul 35, de către Thauvin.

Imediat după pauză, Niclas Eliasson a confirmat zicala „ocaziile se răzbună”, scuturând plasa marseilezilor de două ori în 3 minute (0-2,min. 55 şi 38).

Villas-Boas a aruncat în luptă forţe proaspete, dar echipa sa nu a reuşit să marcheze decât o singură dată, prin Benedetto,
cu 5 minute înainte de final (1-2, min. 85).

Olympique Marseille pierde un tempo important în lupta pentru un loc pe podium, rămânând momentan pe 6, cu 32 de puncte, în timp ce Nîmes se relansează în lupta pentru evitarea retrogradării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici