Surpriză pe piaţa transferurilor din Superligă. Cătălin Cîrjan a semnat cu Dinamo

Dinamo Bucureşti a anunţat, joi, transferul lui Cătălin Cîrjan, mijlocaş care sezonul trecut a evoluat la rivala Rapid.

Urmărește
339 afișări
Imaginea articolului Surpriză pe piaţa transferurilor din Superligă. Cătălin Cîrjan a semnat cu Dinamo

Sursa foto: Dinamo Bucureşti

„Clubul Dinamo 1948 Bucureşti este încântat să anunţe contractarea serviciilor jucătorului Cătălin Cîrjan. Mijlocaş central, 21 de ani şi crescut de Arsenal Londra, Cătălin va îmbrăca tricoul alb-roşu pentru următoarele trei sezoane”, a transmis clubul din Ştefan cel Mare pe reţelele de socializare. 

Născut la Bucureşti, Cîrjan a trecut pe la Viitorul Domneşti, în 2019 a ajuns la juniorii tunarilor, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Rapid, în 17 meciuri de Superligă şi 2 de Cupa României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici