Suspendarea lui Romario pentru dopaj a fost anulată

Un tribunal sportiv a decis, joi, anularea suspendării lui Romario pentru 120 de zile, după ce atacantul brazilian a fost depistat pozitiv cu finasterid, la încheierea unei audieri pe care fotbalistul a terminat-o în lacrimi.

1 afișare

Romario a obţinut un verdict favorabil în unanimitate din partea celor cinci membri ai juriului de la Tribunalul suprem al justiţiei sportive în faţa căruia au făcut apel avocaţii de la Vasco de Gama, fostul club al jucătorului.

Campionul mondial din 1994 a fost depistat pozitiv cu finasterid la 28 octombrie 2007, după meciul de campionat Vasco de Gama-Palmeiras şi a fost suspendat începând cu 18 decembrie.

Romario afirmase că dacă durata suspendării sale nu este redusă se va retrage din activitate, la 30 martie, data expirării contractului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici