Sute de persoane l-au comemorat pe Marian Cozma la Veszprem

Sute de persoane l-au comemorat, marţi, la Veszprem pe Marian Cozma, în ziua în care fostul handbalist ar fi împlinit vârsta de 27 de ani.

34 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane l-au comemorat pe Marian Cozma la Veszprem

Sute de persoane l-au comemorat pe Marian Cozma la Veszprem (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Oficialităţi locale, prieteni, antrenorii şi coechipieri au aprins lumânări şi au depus coroane de flori în memoria jucătorului înjunghiat mortal la 8 februarie.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie, la clubul Patriota din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, grav răniţi. Handbalistul român a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Iniţial, autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost reţinuţi, în mai puţin de 24 de ore de la asasinat, în Austria. Un al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat la 13 februarie, iar poliţia maghiară a anunţat, ulterior, că a mai reţinut doi suspecţi, Gabor P. şi Csaba B. La 22 iulie, poliţia a anunţat că a arestat şi un bărbat de 26 de ani, care are legătură cu această crimă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici