Sztojka Ivan a fost pe punctul de a fi prins de Poliţie

Sztojka Ivan, unul dintre suspecţii în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, a fost pe punctul de a fi prins de Poliţie, miercuri, în Szekesfehervar, el fiind recunoscut de un medic la un spital unde a fost tratat, informează indexveszprem.hu.

31 afișări
Imaginea articolului Sztojka Ivan a fost pe punctul de a fi prins de Poliţie

Sztojka Ivan a fost pe punctul de a fi prins de Poliţie

Potrivit sursei citate, medicul care l-a tratat a anunţat poliţia, dar Sztojka a reuşit să fugă, nefiind prins.

Presa maghiară a scris, iniţial, că a fost o alarmă falsă şi că Sztojka nu ar fi fost la spital.

Potrivit indexveszprem.hu, Claudia, prietena lui Marian Cozma, a declarat că handbalistul naţionalei României le-a cerut să nu îi bage în seamă pe bărbaţii de etnie romă care l-au atacat ulterior.

"Stăteam la masă când grupul de romi s-a legat de noi, dar Marian a spus să nu îi băgăm în seamă. Mai întâi, l-au lovit în apropiere de toaletă. Am încercat să aplanăm conflictul, dar apoi Marian a fost lovit cu un scaun în cap şi a fost tras cu forţa spre ieşire, în ciuda eforturilor colegilor de a-i împiedica. L-au lovit şi apoi l-au înjunghiat în inimă. Eram în spatele lui", a explicat Claudia.

Autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost reţinuţi duminică seară, în Austria, şi urmează să fie extrădaţi. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, se află încă în libertate.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, 26 de ani, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul unde juca. În altercaţie au fost implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici, ambii fiind grav răniţi.

Cozma va fi înmormântat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitală.

Citeşte şi:

Autorităţile maghiare au dublat recompensa pentru prinderea lui Sztojka Ivan

Federaţia Sârbă de Handbal va organiza un turneu în memoria lui Cozma

Marian Cozma va fi înmormântat vineri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici