Taban: Mă aşteptam să ne respingă memoriul, mai ales după atacurile celor de la LPF

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că se aştepta ca memoriul depus la Comisia de Recurs în cazul "Varga - Bălan" să fie respins, mai ales după atacurile oficialilor Ligii Profesioniste de Fotbal.

26 afișări
Imaginea articolului Taban: Mă aşteptam să ne respingă memoriul, mai ales după atacurile celor de la LPF

Ion Taban (Imagine: www.prosport.ro)

"Mă aşteptam să ne respingă memoriul, nu e nicio surpriză pentru mine. Din moment ce au fost atacurile de ieri ale celor de la LPF împotriva Rapidului, era normal să ne respingă", a spus preşedintele CA al grupării giuleştene.

Taban susţine că mai are încă speranţe într-un rezultat pozitiv în acest caz, dar cataloghează ca "trist" ceea ce se întâmplă acum în fotbalul românesc. "Chiar şi după decizia de azi sigur că mai avem speranţe. Speranţe avem, pentru că noi vom merge până la capăt. E trist însă că se întâmplă aşa ceva în fotbalul românesc, e trist. Dar ăsta e fotbalul românesc, nu avem ce să-i facem", a adăugat Ion Taban.

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, miercuri, ca neîntemeiat memoriul grupării Rapid împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor în cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Cazul va reveni la Comisia de Disciplină a LPF, care îl va analiza în cadrul unei şedinţe, vineri, la ora 17.00.

Conducătorii giuleşteni au depus recurs, după ce Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis că Varga şi Bălan nu şi-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapid - FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici