Taban: Vom face recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană va merge mai departe în cazul Varga - Bălan şi va face recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF, potrivit căreia Rapid a pierdut la "masa verde" meciul cu FC Timişoara.

17 afișări
Imaginea articolului Taban: Vom face recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF

Taban: Vom face recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

"Bineînţeles că facem recurs, mergem până la capăt să vedem ce spune şi Comisia de Recurs privind acestă decizie cu pierderea jocului cu 3-0. Noi am putea merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi acum, cu speţa privind exercitarea dreptului de joc, care a parcurs toate comisiile, adică şi Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, şi Comisia de Recurs. Cu speţa privind pierderea jocului la «masa verde», vom putea merge după ce se va pronunţa şi Comisia de Recurs", a declarat preşedintele giuleştean.

Ion Taban a apreciat drept nedreaptă decizia de vineri a Comisiei de Disciplină a LPF, menţionând că la baza hotărârii a stat faptul că membrii comisiei au considerat că gruparea giuleşteană a dat dovadă de rea-credinţă în acest caz. "Este o decizie nedreaptă, normal, pentru că nu s-a ţinut cont deloc de faptul că noi am fost de bună-credinţă în acest caz. Am pierdut cu 3-0 numai pentru că ei au considerat că noi am fost de rea-credinţă, dar nu ştiu de unde au tras această concluzie. Noi nu am şantajat, nu am înşelat, n-am forţat pe nimeni să ne dea acele vize pe carnetele jucătorilor în data de 4 martie", a mai spus oficialul rapidist.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, vineri, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată pla 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

Rapidul poate face recurs la această decizie în două zile de la comunicarea oficială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici