Taher: Dacă Dani Coman devine realist putem ajunge la o înţelegere

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că există posibilitatea să se ajungă la o înţelegere în ceea ce priveşte prelungirea contractului portarului Dănuţ Coman cu gruparea giuleşteană, dar numai dacă jucătorul devine realist.

19 afișări
Imaginea articolului Taher: Dacă Dani Coman devine realist putem ajunge la o înţelegere

Taher: Dacă Dani Coman devine realist putem ajunge la o înţelegere (Imagine: Mediafax Foto)

"O să discutăm şi cu Dani Coman şi să vedem. Oricum, nu e o problemă de portar acum la echipă. Adică nu din cauza portarului se întâmplă rezultatele astea. Dacă Dani devine realist, putem să ajungem la o înţelegere şi el să joace din nou pentru Rapid. Sperăm să facem şi asta, dar să înţeleagă şi el nişte lucruri", a spus Taher.

Oficialul giuleştean a explicat că nu are nicio problemă personală cu Dănuţ Coman, dar a precizat că l-a deranjat atitudinea acestuia la negocierea noului contract.

"El s-a ţinut tare şi mare, că el e nu ştiu ce, că el vrea aşa. Am mai lăsat şi noi, dar el tot aşa a ţinut-o. Asta m-a deranjat, atitudinea lui, că altfel ajungeam de mult la înţelegere. Oricum, noi nu am avut nimic cu el niciodată. De la început, de când am venit eu la Rapid, ne-am bazat pe el. Nimeni din conducere nu s-a gândit vreun moment că vom avea pe altcineva în poartă în sezonul ăsta, dar până la urmă s-a întâmplat şi asta", a adăugat Fathi Taher.

În vară, FC Rapid i-a propus lui Dănuţ Coman prelungirea contractului pe patru sezoane, cu un salariu anual de 250.000 de euro, plus 200.000 de euro la semnătură, dar acesta a refuzat. De asemenea, acordul ar fi urmat să conţină o clauză de reziliere de 1,5 milioane de euro. Surse din cadrul clubului susţin că portarul a solicitat 250.000 de euro la semnătură şi un milion de euro pe următorii trei ani. Portarul al cărui contract expiră în vara anului 2009 nu a evoluat în nicio partidă în acest sezon. La 16 septembrie conducerea clubului a decis ca el să se antreneze cu echipa a doua a clubului, susţinând că prin declaraţiile sale strică atmosfera în lotul condus de Jose Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici