Taher: Manea va fi director general adjunct în locul lui Sichitiu

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Nicolae Manea va fi noul director general adjunct al clubului, în locul lui Grigore Sichitiu, care va primi o altă funcţie, fiind posibil ca aceasta să fie legată numai de căutarea posibilelor transferuri.

9 afișări
Imaginea articolului Taher: Manea va fi director general adjunct în locul lui Sichitiu

Taher: Manea va fi director general adjunct în locul lui Sichitiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Mâine (n.r. - joi) vom supune spre aprobare Consiliului de Administraţie, şi nu cred că vor fi probleme, ca Nicolae Manea să fie director general adjunct şi de asemenea să îndeplinească şi funcţia de director tehnic. Dânsul ştie mai bine clubul şi situaţia de la Rapid şi va colabora cu Peseiro. Combinăm experienţa din străinătate a lui Peseiro, cu experienţa de la Rapid şi din ţară a lui Manea. Cred că este cea mai bună soluţie ca Peseiro să rămână. Grigore Sichitiu, care ocupa funcţia de director general adjunct, va avea un rol la Rapid, în câteva zile vom decide şi dacă este cazul va fi recompensat", a spus Taher.

Acţionarul rapidist a precizat că antrenorul Jose Peseiro, reinstalat miercuri în funcţie, nu a semnat un nou contract cu gruparea giuleşteană şi a adăugat că tehnicianul portughez a solicitat o întâlnire cu suporterii rapidişti. "După câteva zile de analize am ajuns la concluzia că această colaborare cu Peseiro nu a fost cum trebuia sa fie cu un antrenor venit prima oară în România. De asemenea, nici administraţia, conducerea nu a lucrat cum trebuie, s-au făcut greşeli. Nu am terminat analizele, dar important era ca echipa să reintre în program cât mai repede. După multe certuri şi discuţii, am căzut de acord să continuăm colaborarea cu Peseiro. Dânsul şi-a dat seama că trebuie să fie mai aproape de cei din club, de la suporteri, la jucători şi conducători. La propunerea sa, va avea o întâlnire cu delegaţia suporterilor. Nu am semnat un nou contract cu Peseiro, deoarece el fusese doar suspendat din funcţie", a afirmat Taher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici