Tăieri de salarii la FC Barcelona. Jucătorii au acceptat

Jucătorii de la FC Barcelona au acceptat reducerea salarială propusă de clubul catalan în timpul pandemiei de coronavirus, când toate competiţiile sunt suspendate, anunţă cotidianul spaniol ABC.

1587 afișări
Imaginea articolului Tăieri de salarii la FC Barcelona. Jucătorii au acceptat

Tăieri de salarii la FC Barcelona. Jucătorii au acceptat

La videoconferinţa organizată de preşedintele Josep Maria Bartomeu au participat cei patru căpitani ai echipei - Lionel Messi, Sergio Busquets, Gerard Pique şi Sergi Roberto. Nu este cunoscută încă suma la care jucătorii renunţă şi nici dacă aceştia îşi vor primi banii după reluarea competiţiilor.

Clubul catalan ar avea pierderi financiare masive dacă sezonul din La Liga nu s-ar mai relua. La fel ca celelalte echipe, Barcelona nu ar mai primi banii din drepturile TV şi nu ar mai încasa nici veniturile provenite din bilete sau alte activităţi comericale. Bugetul anual de salarii este de 552 de milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici