Takis Lemonis: Trebuie să fim calmi şi concentraţi la returul cu FC Vaslui

Antrenorul echipei Omonia Nicosia, Takis Lemonis, a declarat că jucătorii săi nu se vor arunca orbeşte în atac pentru a remonta scorul din tur cu FC Vaslui, 0-2, ci va trebui să fie calmi şi concentraţi.

22 afișări
Imaginea articolului Takis Lemonis: Trebuie să fim calmi şi concentraţi la returul cu FC Vaslui

Takis Lemonis: Trebuie să fim calmi şi concentraţi la returul cu FC Vaslui (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Trebuie să fim atenţi, dincolo de ambiţii şi dorinţă de revanşă trebuie să fim calmi şi concentraţi. Toată lumea va aştepta un atac furibund şi gol rapid, dar această idee poate să nu fie cea mai bună. Va fi presiune, dar nu trebuie să ne lăsăm influenţaţi de scorul din tur", a spus Lemonis, citat de site-ul oficial al grupării cipriote.

Antrenorul echipei cipriote a afirmat că Omonia trebuie să aibă controlul balonului.

"Avem jucători capabili să înscrie, ne trebuie cap limpede şi sânge rece. Nu mă aştept la schimbări majore la Vaslui, este o echipă compactă, puternică. Pe noi ne interesează cum jucăm noi. Şi în România am jucat la victorie, nu am acceptat să stăm sub presiune, dar am făcut greşeli în defensivă. Dacă am fi eliminaţi, ar fi bineînţeles un eşec, dar asta nu înseamnă că ar fi o tragedie sau echipa nu are valoare. Repet, trebuie să avem răbdare şi acum, şi întreg sezonul", a comentat el.

FC Vaslui a învins, săptămâna trecută, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Omonia Nicosia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Meciul retur este programat marţi, la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici