Ţălnar: Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că îşi felicită jucători, mai puţin pe cei doi portari, Emilian Dolha şi George Curcă, după ce echipa sa a remizat, în deplasare, scor 4-4 (2-2) cu Unirea Urziceni, deşi a condus cu 4-2.

33 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă

Ţălnar: Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nici nu ştiu ce să mai spun, când dai patru goluri în deplasare, să ai jocul la discreţie, când nu te deranjează nimeni. Este a doua oară când luăm gol în final, după ce s-a întâmplat la Cluj. Îmi felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă. La final am avut o discuţie cu Moţi, pentru că era ultima fază şi putea să-şi organizeze faza defensivă. Nu este posibil să dai patru goluri acasă la campioana României şi să nu poţi câştiga meciul, dar astfel de greşeli se tot repetă. Nici la Cluj nu am fost aşa de supărat cum sunt acum", a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a precizat că Dinamo merita victoria într-o partidă în care elevii săi au făcut spectacol. "În seara asta, Dinamo a făcut spectacol. Sunt opt jocuri la rând în care am jucat foarte bine, dar astăzi am evoluat excelent. Urziceni a jucat şi ea foarte bine, s-a organizat foarte bine şi a evoluat cu mingi aruncate pentru devierile lui Bilaşco. În seara asta, Dinamo merita victoria. Aceste trei puncte din seara asta erau mai sigure decât cele de la Cluj, dar, dacă mai aveam patru puncte, eram detaşaţi în fruntea clasamentului", a afirmat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici