Ţălnar: Nu cred că Dinamo mai transferă vreun jucător până la începutul returului

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu crede că gruparea bucureşteană va mai transfera vreun jucător până la începutul returului, precizând că el trebuie să vadă fotbaliştii în meciuri, înainte de a semna contractul de joc.

22 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Nu cred că Dinamo mai transferă vreun jucător până la începutul returului

Ţălnar: Nu cred că Dinamo mai transferă vreun jucător până la începutul returului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu cred că o să mai apară vreun nume nou până la începutul returului. Dacă trebuiau să vină, trebuiau să vină în timpul perioadei de pregătire, să-i văd în meciuri. Am spus că Dinamo nu mai transferă niciun jucător până nu îl văd cum joacă", a spus Ţălnar.

Delegaţia echipei Dinamo a sosit, joi, în România cu acelaşi avion în care se mai aflau loturile formaţiilor Poli Iaşi şi Farul Constanţa. Avionul a avut o întârziere de o oră din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Antalya.

"Am întârziat din cauza vremii nefavorabile din Antalya. Nu au fost alte probleme în timpul zborului", a completat Ţălnar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici