Ţălnar: Sunt îngrijorat pentru că am doar 11 jucători valizi

Antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, că la partida cu Poli Iaşi, din etapa a XXIX-a a Ligii I, situaţia formaţiei sale este una delicată, deoarece din lotul primei echipe are la dispoziţie doar 11-12 jucători valizi.

19 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Sunt îngrijorat pentru că am doar 11 jucători valizi

Ţălnar: Sunt îngrijorat pentru că am doar 11 jucători valizi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Vom avea un joc foarte greu cu Poli Iaşi, este o echipă care vine la Bucureşti să-şi apere ultima şansă de a rămâne în Liga I. Pe de altă parte, noi avem un efectiv diminuat, pentru că din cei 13 jucători pe care i-am avut la Cluj, doi s-au accidentat, Andrei Cristea şi Rus. Nici nu ştiu cu cine voi juca, este o situaţie neclară, grea, dar sperăm să trecem peste aceste momente grele. Nu ştiu dacă va juca N'Doye, asta depinde şi de recuperarea celor doi accidentaţi. Sunt îngrijorat pentru că am doar 11 jucători şi nu ştiu dacă există vreun alt tehnician care nu ar fi îngrijorat. Noi vom încerca cu tot ce avem, eu sunt plătit pentru asta, vom încerca să obţinem un rezultat favorabil cu aceşti băieţi sufletişti, care au rămas alături de echipă", a spus Ţălnar.

Partida Dinamo-Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici