Ţălnar va fi antrenor interimar la Dinamo şi va fi ajutat Cornel Dinu

Tehnicianul Cornel Ţălnar va fi antrenor interimar la Dinamo, el urmând să fie ajutat de Cornel Dinu, actualul administrator delegat al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

1 afișare
Imaginea articolului Ţălnar va fi antrenor interimar la Dinamo şi va fi ajutat Cornel Dinu

Ţălnar va fi antrenor interimar la Dinamo şi va fi ajutat Cornel Dinu

Ţălnar, care se ocupă de pregătirea formaţiei Dinamo II, din Liga a II-a, îl va avea ca secund pe Iulian Mihăescu, urmând ca în staff-ul tehnic să se afle şi preparatorul fizic, italianul Marco Onetto.

Acţionarii dinamovişti se vor întâlni duminică după-amiază, pentru a discuta strategia pentru următoarele meciuri.

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Walter Zenga şi-a reziliat, de comun acord cu gruparea dinamovistă, rezilierea contractului încheiat în urmă cu 80 de zile, fără nicio pretenţie financiară din partea fostului antrenor principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici