Tamaş a denunţat Celta Vigo la AFE

Asociaţia Fotbaliştilor Spanioli (AFE) a dat publicităţii lista grupărilor care au datorii către jucători, între care se află şi Celta Vigo, printre fotbaliştii care au denunţat neplata salariului fiind şi românul Gabriel Tamaş, informează publicaţia Faro de Vigo.

1 afișare
Imaginea articolului Tamaş a denunţat Celta Vigo la AFE

Tamaş a denunţat Celta Vigo la AFE

Celta a fost denunţată de trei jucători: Tamaş, Lequi şi Javi Guerrero, datoria totală fiind de 605.965,96 de euro. Termenul pentru achitarea datoriei se încheie astăzi. În cazul în care nu îşi achită datoriile, Celta Vigo riscă retrogradarea în liga a treia.

Gabriel Tamaş, care nu se mai află la Celta în prezent, el transferându-se la Auxerre, a fost împrumutat un sezon la Celta de către Spartak Moscova. "Clubul a deschis procedură disciplinară împotriva lui Tamaş, care încă nu a fost rezolvată. Totul s-a întâmplat atunci când jucătorul a revenit mai târziu după ce a jucat pentru România. Din cauza acestui fapt nu s-a realizat un acord, dar Celta trebuie oricum să-şi achite datoriile faţă de jucător", scrie Faro de Vigo.

Oficialii grupării spaniole au încercat să ia legătura cu Tamaş şi cu impresarul său, însă nu au reuşit, mai scrie Faro de Vigo, care subliniază că astăzi se va rezolva problema datoriilor la Celta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici