Tamaş îşi doreşte să mai prindă un turneu final cu echipa naţională. „Sunt jucători talentaţi, buni, dar care nu prea joacă”

  • Gabriel Tamaş spune că îşi doreşte ca România să obţină calificarea la EURO.
  • Tamaş susţine că şi-ar dori ca selecţionerul Rădoi să îl convoace la echipa naţională.
  • România va juca semifinala barajului pentru EURO cu Islanda, iar dacă va învinge va disputa finala cu Ungaria sau Bulgaria.
52 afișări
Imaginea articolului Tamaş îşi doreşte să mai prindă un turneu final cu echipa naţională. „Sunt jucători talentaţi, buni, dar care nu prea joacă”

Gabriel Tamaş îşi doreşte să mai prindă un turneu final cu echipa naţională

Gabriel Tamaş îşi doreşte ca selecţionerul Mirel Rădoi să convoace pentru barajul cu Islanda doar jucători în formă şi care evoluează constant.

Tamaş îşi doreşte ca, prin evoluţiile sale, să îl convingă pe Rădoi să îl convoace la echipa naţională.

Fundaşul speră să mai prindă un turneu final cu echipa naţională.

”Mie mi se pare normal ca la echipa naţională să fie convocaţi jucătorii cei mai în formă. Nu te poţi califica cu jucători care nu sunt în formă la un turneu final. Sunt jucători talentaţi, buni, dar care nu prea joacă. La naţională trebuie să te duci cu jucătorii care sunt în formă, care joacă meci de meci.

Dacă voi face lucruri bune pe teren, sper să acaparez ochii staff-ului echipei naţionale şi să fiu convocat. Asta depinde doar de mine. Ar fi ceva extraordinar să mai prind un turneu final. Sper la aşa ceva, dar nu pot să spun dinainte ce se va întâmpla”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici