Tamaş: Nu poţi să ai o viaţă normală în România, cu presa de acolo

Fundaşul echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, a declarat că în România nu ar putea avea o viaţă normală şi să iasă la restaurant liniştit, din cauza presei, ceea ce nu i s-ar întâmpla în Anglia, unde mass-media este "minunată", informează Birmingham Post.

20 afișări
Imaginea articolului Tamaş: Nu poţi să ai o viaţă normală în România, cu presa de acolo

Tamaş: Nu poţi să ai o viaţă normală în România, cu presa de acolo (Imagine: Costantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Când am venit în Anglia, am descris presa ca fiind «prietenii mei», deoarece fac aici lucruri pe care nu le puteam face în România. Nu poţi să ai o viaţă normală cu presa de acolo. Nu pot să ies la restaurant sau să mă relaxez. Nu aş fi putut merge nicăieri după o înfrângere, cu scorul de 6-0, cu Chelsea (n.r. - înfrângerea înregistrată de West Bromwich în prima etapă a campionatului Angliei). Cred că aş fi fost hăituit de presă. Nu am făcut niciodată nimic prin care să îmi fac ţara de ruşine, nimic controversat, şi totuşi ei vor să scrie aceste lucruri. Presa engleză este minunată, în comparaţie cu cea de acolo. Îmi place în Anglia", a spus Tamaş.

Formaţia West Bromwich Albion va întâlni, duminică, în deplasare, echipa Liverpool, în etapa a III-a a campionatului Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici