Tănase şi Stancu au părăsit cantonamentul echipei naţionale din cauza unor probleme medicale

Fotbaliştii Cristian Tănase şi Bogdan Stancu nu vor face parte din lotul României şi la meciul amical cu Danemarca, ei părăsind cantonamentul echipei naţionale din cauza unor probleme medicale, informează frf.ro.

101 afișări
Imaginea articolului Tănase şi Stancu au părăsit cantonamentul echipei naţionale din cauza unor probleme medicale

Bogdan Stancu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Tănase şi Stancu au plecat de la baza de la Mogoşoaia şi vor reveni la echipele lor de club.

Bogdan Stancu a evoluat primele 45 de minute ale meciului de vineri cu Irlanda de Nord, scor 2-0, din preliminariile Euro-2016. Atacantul formaţiei Genclerbirligi a fost înlocuit la pauză cu Claudiu Keşeru.

Tănase a fost titular şi jucat până în minutul 58, în care s-a accidentat. Mijlocaşul Stelei nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Alexandru Maxim.

Naţionala României va întâlni Danemarca, într-un meci amical, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici