Cu FC Emmen nu e de joacă. Ţara în care prostituţia e legală, dar nu poţi fi sponsorizat de o companie de jucării sexuale

  • FC Emmen trebuia să primească 500.000 de euro pe sezon de la EasyToys
  • FC Emmen joacă în Eredivisie din 2018
  • Un vibrator de la EasyToys costă între 30 şi 330 de euro
443 afișări
Imaginea articolului Cu FC Emmen nu e de joacă. Ţara în care prostituţia e legală, dar nu poţi fi sponsorizat de o companie de jucării sexuale

Chiar dacă în Olanda prostituţia e legală, nu poţi să ai o companie producătoare de jucării sexuale ca sponsor. Este cazul lui FC Emmen căreia federaţia olandeză de fotbal i-a interzis să o sponsorizare foarte bănoasă de la EasyToys.

Conform unui articol din regulamentul federaţiei, sponsorizarea nu trebuie să intre în conflict cu nicio lege, cu ordinea şi moralitatea publică, cu codul de publicitate olandez, cu bunul gust sau cu decenţa.

CEO-ul de la EasyToys, Eric Idema a declarat „Pentru noi colaborarea era o alegere logică. Suntem două companii de succes din aceeaşi regiune şi simţim o legătură strânsă cu acest club care, ca şi noi, joacă la cel mai înalt nivel. Nu vedem care ar fi problema.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welk cijfer geef jij ons nieuwe thuistenue? 🏆

O postare distribuită de FC Emmen (@fc_emmen) pe

Sep 1, 2020 la 6:46 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T̸e̸a̸m̸f̸o̸t̸o̸ ➪ 𝙲𝚘𝚛𝚘𝚗𝚊𝚏𝚘𝚝𝚘 𝟷📸 #HIERKOMIKWEG

O postare distribuită de FC Emmen (@fc_emmen) pe

Aug 25, 2020 la 3:37 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici