Video Tăriceanu a făcut două tururi de circuit la Bucharest City Challenge (Galerie Foto)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, vineri după-amiază, standurile competiţiei automobilistice Bucharest City Challenge 2008 şi, aflat pe scaunul din dreapta al unei maşini Corvette Sport, a făcut două tururi pe circuitul organizat în jurul Palatului Parlamentului.

20 afișări

La standuri, premierul a discutat cu reprezentanţii de la Ferrari şi Aston Martin.

Tăriceanu a declarat că îşi doreşte ca şi în România să fie construit un circuit de Formula 1, aşa cum este în Ungaria.

Vezi aici galerie foto de la standurile Bucharest City Challenge

"Senzaţiile pe două şi patru roţi sunt diferite. Am vrut să văd cum este traseul, pentru că anul trecut nu am avut ocazia, însă nu mă apuc să particip la curse. E bine că Bucureştiul organizează o astfel de competiţie. Oricum, Capitala are tradiţie. Înainte se organizau curse de viteză pe traseul Floreasca-Jianu-Arcul de Triumf. Nu este ceva inedit. Anul acesta şi condiţiile atmosferice sunt mai bune, pentru că anul trecut a plouat. Cred că cursele vor fi mai spectaculoase. Mă uitam cum Ungaria are un circuit de Formula 1 şi mi-aş fi dorit să avem şi noi, dar în viitor ne gândim la asta. În toate ţările civilizate acest sport prinde bine, atrage mult public şi concurează cu fotbalul. Sper ca şi la noi, în acest an, să vină multă lume", a declarat Tăriceanu, care a admirat şi un monopost de Formula 3.

La acest sfârşit de săptămână, circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului va găzdui campionatele FIA GT şi Formula 3 Marea Britanie, precum şi Cupa Dacia Logan, reunite în cadrul evenimentului Bucharest City Challenge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici