Tatăl Flaviei Pennetta speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage

Tatăl jucătoarei de tenis Flavia Pennetta, Oronzo Pennetta, a declarat, duminică, că speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage din activitate, informează publicaţia La Repubblica.

396 afișări
Imaginea articolului Tatăl Flaviei Pennetta speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage

Flavia Pennetta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred şi sper că Flavia nu se va retrage. Este o veste care m-a şocat. Nu ştiam nimic. M-am gândit că poate a venit momentul, dar nu este o veste prea bună. Cred că nu s-a gândit că poate urca atât în clasamentul WTA. Probabil şi-a spus «sunt numărul 50 sau 60, nu mai contează, mă retrag»", a spus Oronzo Pennetta.

Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, în vârstă de 33 de ani, a declarat sâmbătă, după ce a câştigat US Open, că se va retrage din activitate la finalul acestui an. "Voi juca până la sfârşitul anului, dar acesta a fost ultimul meu meci aici, la New York. În principiu voi juca la Wuhan şi Beijing. Acestea sunt singurele două turnee la care ar urma să joc", a spus Pennetta în conferinţa de presă de după finala US Open.

În urma succesului de la US Open, Flavia Pennetta a urcat de pe locul 26 pe poziţia a opta a clasamentului WTA. De asemenea, italianca a urcat pe locul şase în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, unde vor evolua cele mai bune opt jucătoare ale sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici