Tătăruşanu: Sperăm să nu depindem prea mult de această competiţie ca să ajungem în cupele europene

Portarul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, miercuri seară, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, că speră ca formaţia sa să nu depindă prea mult de această competiţie pentru a ajunge în cupele europene.

38 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu: Sperăm să nu depindem prea mult de această competiţie ca să ajungem în cupele europene

Tătăruşanu: Sperăm să nu depindem prea mult de această competiţie ca să ajungem în cupele europene (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"La loviturile de departajare întotdeauna sunt emoţii mari, dar ne bucurăm cu toţii că până la urmă am reuşit să ne calificăm. A fost un meci greu în primul rând pentru că nu am reuşit să marcăm, deşi ne-am creat multe ocazii. Cupa reprezintă un obiectiv pentru noi încă de la începutul acestui sezon, dar sperăm să nu depindem prea mult de această competiţie ca să ajungem în cupele europene", a spus Tătăruşanu.

Fundaşul Iasmin Latovlevici consideră că portarul Ciprian Tătăruşanu, care a parat trei lovituri de departajare, a salvat-o pe Steaua: "A fost o partidă obositoare şi important este că ne-am calificat. Sportul a jucat foarte bine, însă noi am reuşit să ne concentrăm şi am întors meciul. Până la urmă ne-a salvat Tătăruşanu, care a apărat foarte bine la penatiuri. Cupa este un trofeu important şi trebuie să-l câştigăm. Avem un lot valoros şi numeros şi nu văd de ce nu am putea să facem asta".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2 (1-1, 3-1), formaţia Sportul Studenţesc, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici