Team România – Alexandru Ştefănescu, locul 35 în slalomul olimpic de la Beijing 2022

Schiorul român Alexandru Ştefănescu s-a clasat al 35-lea, miercuri, în competiţia olimpică de slalom, de la Beijing, el aflându-se printre cei doar 45 de sportivi care au reuşit să încheie cu succes cele două manşe, din cei 88 care s-au aliniat la start.

179 afișări
Imaginea articolului Team România – Alexandru Ştefănescu, locul 35 în slalomul olimpic de la Beijing 2022

Team România – Alexandru Ştefănescu, locul 35 în slalomul olimpic de la Beijing 2022

Traseul de pe Ice River a pus din nou în dificultate o mare parte a concurenţilor, după prima manşă abandonând 36 de schiori.

Ştefănescu a terminat prima manşă pe locul 39, cu un handicap de 7.80 secunde faţă de cel mai bun timp. În manşa secundă a coborât mai bine, timpul său fiind cu aproape 3 secunde mai bun ca la prima evoluţie, suficient pentru a fi cronometrat al 35-lea al manşei.

Cu un total de 2:00.42 minute, Ştefănescu a încheiat proba de slalom pe locul 35, din cei doar 45 de concurenţi care au trecut cu succes linia de sosire.

Francezul Clement Noel a obţinut medalia de aur în slalomul masculin de la Jocurile Olimpice. Noel a avut un avans de 0,61 secunde faţă de medaliatul cu argint, austriacul Johannes Strolz, norvegianul Sebastian Foss-Solevaag ocupând poziţia a treia, pentru medalia de bronz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici