Team România, Beijing 2022: Alexandru Ştefănescu a încheiat pe 32 proba de slalom uriaş

Schiorul român Alexandru Ştefănescu a încheiat duminică proba de slalom uriaş din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing pe locul 32, reuşind să ducă cu bine la capăt ambele manşe de pe pista Ice River, în condiţiile în care din cei 89 de sportivi aflaţi la start, doar 46 au încheiat competiţia.

161 afișări
Imaginea articolului Team România, Beijing 2022: Alexandru Ştefănescu a încheiat pe 32 proba de slalom uriaş

Sursa foto: Facebook/Alexandru Stefanescu

Ştefănescu a încheiat prima manşă pe locul 38, cu 1:14.20 minute, la 11.27 secunde distanţă faţă de cel mai bun timp al manşei.

În manşa finală, Ştefănescu a reuşit un timp mai slab, la fel însă ca toţi concurenţii, diferenţele datorându-se uşoarei deteriorări a pistei. Timpul său în a doua coborâre a fost 1:19.01 minute, al 33-lea al manşei.

Cu un timp cumulat de 2:33.21 şi avantajat de multitudinea de abandonuri, Ştefănescu a încheiat proba olimpică de slalom uriaş pe locul 32.

Schiorul moldovean Ioan Verdu s-a clasat pe locul 9, cu timpul cumulat de 2:11.28 minute.

Medalia olimpică de aur a fost câştigată de elveţianul Marco Odermatt, urmat pe treapta a doua a podiumului de Zan Kranjec şi pe trei de francezul Mathieu Faivre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici