Team World câştigă Laver Cup pentru prima dată în istoria competiţiei. Tiafoe, victorie împotriva lui Tsitsipas

  • Echipa Restului Lumii a preluat duminică conducerea în turneul demonstrativ Laver Cup de la Londra.
  • Echipa Europei conducea după primele două zile cu 8-4, dar Restul Lumii a trecut în frunte, după ce s-a impus în primele două meciuri din ziua a treia.
435 afișări
Imaginea articolului Team World câştigă Laver Cup pentru prima dată în istoria competiţiei. Tiafoe, victorie împotriva lui Tsitsipas

Sursa foto: ATP Tour

Tiafoe l-a învins pe grec în 3 seturi, cu 1-6, 7-6 (11), 10-8, într-o oră şi 48 de minute.

Tsitsipas a făcut un prim set excepţional, câştigat cu un categoric 6-1, care dădea impresia că confruntarea dintre Team Europe şi Team World va fi dusă în meci decisiv.

Scorul dintre cele două echipe, înainte de meciul Tsitsipas şi Tiafoe, era 10-8 pentru Restul Lumii.

Americanul a făcut un set secund mult mai bun, nicunul din cei doi combatanţi necedându-şi serviciul.

În tiebreak, Tsitsipas a avut 4 mingi de meci, nereuşind să valorifice niciuna, setul fiind adjudecat cu 13-11 de Tiafoe.

Meciul s-a decis în supertiebreak, pe care americanul l-a câştigat cu 10-7, aducând victoria pentru echipa Restului Lumii.

Cele 3 puncte oferite pentru o victorie în ziua a treia, au făcut ca Team World să ducă scorul la 13-8, scor la care echipa condusă de John McEnroe a intrat în posesia trofeului.

În primele două meciuri ale zilei, Felix Auger-Aliassime şi Jack Sock i-au învins la dublu pe Matteo Berrettini şi Andy Murray, cu 2-6, 6-3, 10-8, iar acelaşi Felix Auger-Aliassime a trecut în două seturi de Novak Djokovic, cu 6-3, 7-6 (3).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici