Tecău şi Lindstedt s-au calificat în semifinale la Roma

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a reuşit vineri să învingă cuplul Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cu scorul de 6-2, 1-6, 12-10, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, după ce săptămâna trecută românul şi suedezul pierduseră finala de la Madrid disputată cu jucătorii polonezi.

117 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Lindstedt s-au calificat în semifinale la Roma

Robert Lindstedt şi Horia Tecău (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Tecău şi Lindstedt au fost învinşi, în ultimul act al turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul polonez.

La Roma, în semifinale, Tecău şi Lindstedt, favoriţii numărul 4, vor evolua împotriva cuplului Lukasz Kubot/Janko Tipsarevici (Polonia/Serbia), care a produs surpriza turneului eliminându-i în sferturile de finală pe fraţii Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul 2, scor 6-4, 6-4.

Jucătorul român şi tenismenul suedez şi-au asigurat 35.000 de euro şi 360 de puncte ATP prin calificarea în penultimul act al competiţiei de 1.000 de puncte din capitala Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici