Tecău şi Rojer au pierdut şi ultimul meci din grupă, la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numărul 8, şi a acumulat trei înfrângeri în Grupa A a Turneului Campionilor de la Londra.

85 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer au pierdut şi ultimul meci din grupă, la Turneul Campionilor

Tecău şi Rojer au pierdut şi ultimul meci din grupă, la Turneul Campionilor

Partida a durat o oră şi 28 de minute. Kubot şi Lindstedt au câştigat grupa cu trei victorii şi s-au calificat în semifinale, fază în care vor întâlni echipa Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 7, ocupanta locului 2 în Grupa B.

Ultima pereche calificată va fi stabilită vineri, după meciul Mike Bryan/Bob Bryan (SUA), cap de serie numărul 1 - Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Învingătorii vor merge în semifinale, fază în care vor da piept cu francezii Julien Benneteau şi Edouard Roger-Vasselin, cap de serie numărul 4, câştigătorii Grupei B.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor. Totuşi, la primele două participări, Tecău şi colegul lui au obţinut câte o victorie în faza grupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici