Tecău şi Rojer, debut cu victorie. S-au calificat în sferturile probei de dublu de la Dubai

Horia Tecău (România) şi Julien Rojer (Olanda) au debutat cu victorie, miercuri, la turneul ATP 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), calificându-se în sferturi după 6-3, 6-7(8), 10-7 cu Marcus Daniell/Dominic Inglot (Noua Zeelandă/Marea Britanie).

219 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, debut cu victorie. S-au calificat în sferturile probei de dublu de la Dubai

Tecău şi Rojer, debut cu victorie. S-au calificat în sferturile probei de dublu de la Dubai

Echipa formată din Tecău şi Rojer, favorită numărul 2 la turneul de la Dubai, dotat cu premii de 2,6 milioane de dolari, a câştigat cu emoţii în faţa lui Daniell şi Inglot! Meciul care a durat o oră şi 32 de minute a fost început perfect de perechea româno-olandeză, însă cuplul advers, finalist în weekend la Marseille, a pus reale probleme pe final.

Horia şi Julien au controlat manşa inaugurală, reuşind două break-uri, cu unul mai mult decât adversarii care se bazează într-o bună măsură pe serviciu. Setul al doilea a fost de infarct, pentru că Tecău şi Rojer au ratat două mingi de meci în tie-break, oferindu-le lui Daniell şi Inglot şansa de a trimite partida în decisiv.

Super tie-break-ul, început ca din puşcă de Marcus şi Dominic, care au avut 3-1, a fost adjudecat până la urmă de Horia şi Julien, scor final 6-3, 6-7(8), 10-7! Tecău şi Rojer au obţinut o victorie concludentă în drumul către trofeul de la Dubai, pe care l-au câştigat anul trecut. Pentru un loc în semifinale, românul şi olandezul vor juca împotriva echipei care va triumfa în meciul Marcin Matkowski/Aisam Qureshi (Polonia/Pakistan) - Divij Sharan/Yuichi Sugita (India/Japnia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici