Tecău şi Rojer, eliminaţi în primul tur al turneului de la Sydney

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a ratat, marţi, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 461.330 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

321 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, eliminaţi în primul tur al turneului de la Sydney

Tecău şi Rojer, eliminaţi în primul tur al turneului de la Sydney (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Tecău şi Rojer au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 7-6 (9), 10-4, după o oră şi 36 de minute, de cuplul australian Matt Reid/Jordan Thompson, beneficiar al unui wild card.

Pentru participarea la turneul de la Sydney, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer nu vor primi niciun punct în clasamentul de dublu, dar vor încasa un cec în valoarea totală de 2.090 de dolari.

În 2015, Tecău şi Rojer au ajuns până în finală la Sydney, fiind învinşi de perechea Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici