Tecău şi Rojer, eliminaţi în semifinalele probei de dublu ale turneului de la Rotterdam

Horia Tecău (31 de ani, 3 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (34 de ani, 4 ATP la dublu) au fost eliminaţi, sâmbătă, de Philipp Petzschner (31 de ani, 45 ATP dublu)/Alexander Peya (35 de ani, 23 ATP dublu), în semifinalele turneului din Rotterdam, informează site-ul competiţiei.

198 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, eliminaţi în semifinalele probei de dublu ale turneului de la Rotterdam

Tecău şi Rojer, eliminaţi în semifinalele probei de dublu ale turneului de la Rotterdam

Cuplul Tecău - Rojer, favorit 1 şi câştigătorul ediţiei din 2015 al competiţiei din Olanda, a pierdut în trei seturi, cu 6-7, 6-3, 9-11, într-o oră şi 36 de minute.

Petzschner şi Peya vor juca, în finală, cu perechea formată din Nicolas Mahut (34 de ani, 16 ATP la dublu) şi Vasek Pospisil (25 de ani, 19 ATP la dublu). Turneul de la Rotterdam este dotat cu premii totale de 1.597.155 euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici