Tecău şi Rojer, în finală la China Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Fabio Fognini/ Leonardo Mayer (Italia/Argentina) şi s-a calificat în finala turneului de 500 de puncte de la Beijing, cu premii de 3,755 milioane de dolari.

121 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, în finală la China Open

Horia Tecău (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În ultimul act, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Julien Benneteau/Vasek Pospisil (Franţa/Canada), cap de serie numărul 4, care a învins, cu scorul de 6-7 (5), 6-2, 10-5, cuplul Johan Brunstrom/Nicholas Monroe (Suedia/SUA), echipă venită din calificări.

Prezenţa în finală este recompensată cu un premiu de 80.510 dolari şi 300 de puncte ATP, iar câştigarea turneului cu 178.450 de dolari şi 500 de puncte ATP.

Tecău şi Rojer au câştigat în acest an şase titluri, la Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, Bucureşti, Casablanca şi Zagreb, şi au mai jucat o finală, la Rotterdam. Ei ocupă locul 6 în clasamentul pe echipe şi au şanse să se califice la Turneul Campionilor de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici