Tecău şi Rojer, învinşi de fraţii Bryan la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-7 (4), 3-6, 10-6, în a doua partidă din cadrul Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra, disputată împotriva liderilor mondiali, fraţii gemeni Mike şi Bob Bryan (SUA).

99 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, învinşi de fraţii Bryan la Turneul Campionilor

Tecău şi Rojer, învinşi de fraţii Bryan la Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi Rojer au condus cu 4-0 în super tie-break, dar cei doi Bryan au întors scorul în favoarea lor, reuşind să se impună după o oră şi 32 de minute.

Aceasta este a doua înfrângere pentru perechea româno-olandeză, după ce pierdut şi luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12, în faţa echipei Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Americanii au pierdut şi ei prima întâlnire, scor 6-7 (3), 3-6, cu Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numărul 8.

Tot miercuri, se va disputa meciul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia) - Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia).

În semifinale se califică echipele de pe primele două locuri ale grupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici