Teixeira a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul portughez Joaquim Teixeira a demisionat, luni dimineaţa, de la conducerea echipei Panduriii Târgu Jiu.

11 afișări
Imaginea articolului Teixeira a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu

Teixeira a dermisionat de la Pandurii Târgu Jiu (Sursa: Mediafax Foto)

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Joaquim Teixeira nu va mai antrena echipa din Liga I..

"Au fost o serie de analize şi am ajuns la concluzia că în aceleaşi condiţii de respect în care ne-am cunoscut să ne despărţim acum. Şanse încă mai sunt pentru echipă de a se salva şi de aceea am ajuns la această concluzie", a spus Condescu.

Marin Condescu a precizat că deocamdată clubul Pandurii nu are o soluţie pentru postul de antrenor principal. “Nu avem în acest moment o soluţie pentru postul de antrenor principal. Echipa va continua pregătirea sub îndrumarea antrenorului secund şi sperăm să găsim cât mai repede înlocuitor", a explicat preşedintele grupării Pandurii.

Condescu anunţase încă de duminică seară, după meciul pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 0-1, că vor fi "mai multe şocuri" la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici