Tenis. Meci de Grand Slam în finala celei de a 10-a ediţii a turneului Sibiu Open

  • Australianul Kokkinakis şi italianul Travaglia îşi vor disputa trofeul la chellangerul Sibiu Open, duminică, 3 octombrie, de la ora 15.00.
  • Finala va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, pe canalul TVR 2.
3598 afișări
Imaginea articolului Tenis. Meci de Grand Slam în finala celei de a 10-a ediţii a turneului Sibiu Open

Thanasi Kokkinakis

Thanasi Kokkinakis, învingătorul lui Roger Federer în 2019, şi Stefano Travaglia, favoritul principal al turneului si jucător aflat în Top 100 mondil (97 ATP), se vor lupta pentru titlul în Ardeal.

Este cea mai valoroasă finală de la Sibiu Open dintre toate cele 10 ediţii. Meciul va avea loc duminică, de la ora 15.00, pe arena de la Tenis Club Pamira.

Numele australianului a fost făcut celebru în august 2015 de conaţionalul său, Nick Kyrgios, la un meci direct cu elveţianul Stan Wawrinka.

Kyrgios, cunoscut pentru comportamentul său rebel, a făcut un comentariu despre prietena lui Wawrinka, în timpul jocului direct.

“Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale”, a spus Kyrgios, cuvinte surprinse de camerele TV. Thanasi Kokkinakis este coleg cu Kyrgios în echipa de Cupa Davis a Australiei.

Elveţianul se separase de soţie cu un an înainte şi avea o relaţie cu jucătoarea croată de tenis Donna Vekic.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici