Tenis: Perechea de dublu Krejcikova şi Siniakova se desparte din 2024

Campioanele olimpice la dublu, Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, se despart din 2024, a anunţat WTA.

257 afișări
Imaginea articolului Tenis: Perechea de dublu Krejcikova şi Siniakova se desparte din 2024

Sursa Foto: AP/ Mediafax Foto

Performanta echipă de dublu cehă formată din Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova nu va mai juca împreună în sezonul 2024, a anunţat duminică site-ul WTA.

Astfel, se pune punct parteneriatului de mare succes după ce, cele două sportive au adunat împreună şapte titluri de Grand Slam.

Cele două au câştigat la San Diego în septembrie, dar au pierdut în faţa canadiencelor Gabriela Dabrowski şi Leylah Fernandez, la Billie Jean King Cup în acest weekend.

Siniakova a iniţiat despărţirea după un 2023 marcat de accidentări, potrivit presei internaţionale, dar nu a exclus o potenţială reuniune.

Campioanele olimpice la dublu au obţinut anul acesta al şaptelea lor titlu de Grand Slam la Australian Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici