Tenis: Una dintre regulile de la NEXT Gen Finals va fi implementată în 2018

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, miercuri, că 'neţ'-ul dispare din circuitul juniorilor, în 2018. Toate competiţiile individuale, dar şi pe echipe, vor adopta în regim-test această regulă care a fost încercată şi la NEXT Gen Finals.

194 afișări
Imaginea articolului Tenis: Una dintre regulile de la NEXT Gen Finals va fi implementată în 2018

Tenis: Una dintre regulile de la NEXT Gen Finals va fi implementată în 2018

Serviciul nu se va mai repeta în cazul în care mingea atinge banda fileului iar mai apoi aterizează, corect, în careul de serviciu.

Timp de trei luni, sistemul fără neţ a fost testat la nivel Challenger, în urmă cu câţiva ani de zile, fără succes însă.

Jucătorii prezenţi la Milano nu au fost prea încântaţi de această nouă regulă, însă tenisul caută modalităţi de a reduce durata partidelor.

Nu ar fi prima dată când juniorii implementează schimbarea în tenis: racheta Head din fibră de sticlă, inventată în 1976, a fost refuzată iniţial de profesioişti, însă juniorii au adoptat-o şi au introdus-o practic pe piaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici